Известие

Collapse
No announcement yet.

Огледала за 155

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Огледала за 155

здравеите колеги , не знам дали темата е за тук ,но мисля че тук наи точно ще ми кажете .Един фр има 155-ца и си търси нови огледала , та ако е вазможно да ми кажете цена ,че новите са безумно скъпи . благодаря предварително

От 50 до 90-100 лв (втора ръка), зависи дали е механично, ел., ел с подгряване и колко ти е спешно, защото като цяло си се водят дефицитни и се спекулира (според мен) с цената им. Намирал съм за познат и за 30 лв ел. с подгряване и то в морга, която като цяло не е с ниски цени. Въпрос на късмет.
    75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
    155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
    FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
    Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
      здравеите колеги , не знам дали темата е за тук ,но мисля че тук наи точно ще ми кажете .Един фр има 155-ца и си търси нови огледала , та ако е вазможно да ми кажете цена ,че новите са безумно скъпи . благодаря предварително
      Не само, че са неприлично скъпи, а и не стават за нищо. Дори оригиналните са гадни и нищо не се вижда на тях. Стъклото е направено право все едно ще се бръсна на него, няма нито зона за виждане под по-голям ъгъл, нито се затварят при леко чукване, никакви.... Дали от някаква друга марка не могат да се монтират огледала, които освен да вършат работа да изглеждат и добре?
      Извини ме за спама, но се надявам да не ти клепам темата.
      Поздрави
      Alfa 155 2.0TS 8V '93
      sigpic
      VW LADAVAGEN '81
      CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

За огледало втора ръка определено е по-добрият вариант. А проблемът с ъгъла го решаваш като залепиш две малки огледалца - за мъртвата зона.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
          За огледало втора ръка определено е по-добрият вариант. А проблемът с ъгъла го решаваш като залепиш две малки огледалца - за мъртвата зона.
          Колега лепих, огледалца, амааа първо става много грозно, второ пак нищо не виждаш, та те са кото 10 лева от старите монети бе!
          Alfa 155 2.0TS 8V '93
          sigpic
          VW LADAVAGEN '81
          CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
            Не само, че са неприлично скъпи, а и не стават за нищо. Дори оригиналните са гадни и нищо не се вижда на тях. Стъклото е направено право все едно ще се бръсна на него, няма нито зона за виждане под по-голям ъгъл, нито се затварят при леко чукване, никакви.... Дали от някаква друга марка не могат да се монтират огледала, които освен да вършат работа да изглеждат и добре?
            Извини ме за спама, но се надявам да не ти клепам темата.
            Поздрави
            Аз се замислях дали от темпра няма да станат , че то темпра и 155 много си прили4ат ама ...... знае ли човек

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
              Аз се замислях дали от темпра няма да станат , че то темпра и 155 много си прили4ат ама ...... знае ли човек
              лично аз съм виждал от типо цялото огледало сложено на 155, но стоеше ужасно зле... иначе си е огледало!

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Я да посъживя малко темата.Питанка колко струва боя на 1 бр огледало,памерих си лилаво,колата и огледалото ми са черни.Къде,как,при кого и колко ще струва процедурата?
                ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                  Я да посъживя малко темата.Питанка колко струва боя на 1 бр огледало,памерих си лилаво,колата и огледалото ми са черни.Къде,как,при кого и колко ще струва процедурата?
                  че тя процедурата е лесна ако е същото! свалянето става като се отвият 3-те болта дето го държат отвътре на вратата, а те са под пластмасов капак дето е на едни щипки мисля беше.... после сваляне, откачане кабели, закачане на новото кабели, монтаж и сглобяване на каквото е останало

Даването на газ, води до пристрастяване!
                  Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                  Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Само не разбрахме автора на темата дали си е намерил огледала
                    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                      че тя процедурата е лесна ако е същото! свалянето става като се отвият 3-те болта дето го държат отвътре на вратата, а те са под пластмасов капак дето е на едни щипки мисля беше.... после сваляне, откачане кабели, закачане на новото кабели, монтаж и сглобяване на каквото е останало
                      Мисля да наблегна на думата БОЯ/боядисване /.За това питах аз.

боя на огледало за 155 в Рок&РОЛ струва 40 лв.И става /седнете за да не паднете /за 1 седмица време.
                      Last edited by MUROMAN; d.m.y г., 17:54.
                      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

аз на моите им свалих капаците и ги пръснах с едно спрейче от 5 лв., само дето не нацелих цвета
                        ама пак ще ги пръсна като се наканя и си намеря точният цвят
                        Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm SW TI Q4 2007
                        Alfa Romeo 156 1.9 16V JTDm SW Sport 2005 - втората бивша
                        Alfa Romeo 155 2.0 8V TS 1995 - бившата мръсница
                        sigpic

Comment

Виж си номера на боята и отиди да ти направят на спрей. 20 лв струва 400 мл. Лакът е 7 лв флакона. Кофтито е, че с него по-шибано се борави, иначе с боята не е сложно. Моите по тази схема си ги направих... е личи си (отблизо), че са home made пръскани, ама са си много по-прилични от грозните (нешукаритетни), черни, пластмасови, фабрични капаци.

...А, и става за 2-3 часа всичко - сваляне, облепяне (аз не махах капаците), пръскане 2 ръце боя и 2 лак, разлепяне и монтаж обратно на колата.
                          Last edited by TRENDi; d.m.y г., 18:52.
                          75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
                          155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
                          FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
                          Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

моето дясно огледало е счупено и немога да си намеря
                            sigpic...изчуквам коли и собственичките им...166 2.5 V6 24V SportTronic
                            155 2.0 16V ....евридейката
                            ex. 156 2.0 16V ....починала в приключения
                            ex. 155 1.8 8V

Comment

Първоначално публикувано от Martini_Racing Покажи съобщение
                              моето дясно огледало е счупено и немога да си намеря
                              Аз също не можях да си намеря колега и се наложи да си ремонтирам счупеното. Заварих алуминиевата конзола и стана за 15 лева.
                              Alfa 155 2.0TS 8V '93
                              sigpic
                              VW LADAVAGEN '81
                              CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Working...
                              X